Product was successfully added to your shopping cart.

Hotels.com Presentkort

Ge bort ett presentkort från hotels.com!

Perfekt inför bröllopsresan, eller överraska en vän eller familjemedlem med ett presentkort från Hotels.com. Detta presentkort är även mycket uppskattad som studentpresent!

Det har nog aldrig varit enklare att boka hotell förut. Hotels.com hjälper dig nämligen inte bara att hitta det bästa hotellrummet till bästa priset utan ger dig dessutom en bonusnatt för var tionde natt du bokar och bor. Med ett nätverk av fler än 257 000 hotell i över 200 olika länder finns något för varje prisklass och är du osäker på vilket hotell du ska välja är det bara läsa en av alla gästrecensioner på sajten. Alla recensioner är verifierade från kunder som faktiskt bott på hotellet.

Vi nämnde att hotellbokning aldrig har varit så enkel, va? Med hotels.com presentkort bokar mottagaren själv sitt önskade hotell efter budget och smak.

OBS: Alla bokningar sker på den amerikanska bokningssidan www.hotels.com/gc där köpet sker i amerikanska dollar, vilket betyder att värdet på presentkortet även det kommer visas i USD.

Giltighetstid: Ej begränsad

Leveranssätt: E-post

Giltighetstid: Ej begränsad

Tillgängligt: I lager

Price From: 1 000 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post

Leveransdatum

Du kan välja att skicka ditt presentkort direkt eller vid en annan dag. Obs! Presentkort som skickas en annan dag skickas ut kl 12.00.

Price From: 1 000 kr
Zalando_1 Mos_1 Xbox_1 Mathem_1 Ticketmaster_1 Teknikmagasinet_1 Hotels.com_1 Liveit_1 Hm_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Intersport_1 Gallerix_1 Hooks_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Flygstolen_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.