Product was successfully added to your shopping cart.

Julklappar

Presentkort i julklapp

Vi slår ett hårt slag för att presentkort ska bli årets julklapp!

Tidigare år har vi sett råsaftcentrifugen och spikmattan, jättekul för er som vill ligga obekvämt med ett glas rödbetsjuice, men det vill inte vi andra. Många julklappar blir inbytta, bortglömda och inte minst en stor besvikelse. Att ge bort ett presentkort som julklapp har fördelen med att mottagaren väljer själv vad den vill ha, fixar rätt storlekar, rätt färg, form, årsmodell och mer. Mottagaren får alltid bestämma vad de värderar mest!

Fred på jorden kanske är lite svårt att ge till någon, men då passar kanske ett presentkort hos valfri välgörenhetsorganisation utmärkt. Karmakontots presentkort ger mottagaren möjlighet att själv välja viken av deras många organisationer man vill skänka en slant till. Läs mer: Välgörenhet.

Presentkort är strålande gåvor, men vissa tycker att de är svåra att slå in. Till det har vi på Anygift hittat en lösning. När du får kortet levererat hem till brevlådan kommer det tillsammans med ett snyggt gratulationskort. Det gör gåvan lite större, så att den inte riskerar att tappas bort under granen. Vill du ge bort en ännu mer väl inslagen present – köp till vår presentask och få en julklapp som är redo att ges bort direkt.

För er som är ute efter en sista minuten julklapp har vi samlat alla presentkort med direktleverans här: Sista minuten julklapp. Där hittar ni våra presentkort som levereras direkt via e-post eller SMS, så passa på att skicka ett presentkort tillsammans med den årliga julhälsningen!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5